Carbuni pentru gratar ce satisfac exigentele tuturor clientilor

 

Carbuni pentru foc sobe si centrale antracit, huila

Carbuni pentru foc sobe si centrale

Antracitul o formă de cărbune" este o varietate de cărbune superior, de culoare neagră, luciu semimetalic și spărtură concoidală, caracterizat prin cel mai mare conținut procentual de carbon (92-98%) și cele mai puține impurități dintre toți cărbunii. Are putere calorifică mare (8 200-9 000 calorii). Dintre toți cărbunii, dă cea mai multă căldură și cel mai puțin fum.

Deoarece antracitul se găsește la adâncimi foarte mari, el este foarte greu de extras. Saci 25kg

Huila este un tip de cărbune tare ce conține o substanță asemănătoare cu smoala, numită bitum. Este un cărbune cu un potențial energetic mai înalt decât lignitul, dar mai scăzut decât antracitul. Huila s-a format prin compresie diagenetică și submetamorfică a materialului din turbării.

Din huilă se preapara cocsul, folosit în cuptoare la topirea metalelor. Mai este folosită la fabricarea medicamentelor și a vopselelor. Aceasă substanta este foarte neagra şi arde bine dar poate exploda la răcire.

Comanda prin email

Comanda telefonica +40 722 304 177

Galerie foto

Carbuni de foc pentru sobe si centrale Carbuni de foc pentru sobe si centrale Carbuni de foc pentru sobe si centrale Carbuni de foc pentru sobe si centrale Carbuni de foc pentru sobe si centrale Carbuni de foc pentru sobe si centrale

Comanda carbunii de care ai nevoie la +(40) 722 / 304 177

Stabilim ce ai nevoie, confirmam si apoi livram.
Simplu si rapid!